Topdeals

Het was u waarschijnlijk al wel opgevallen; sinds deze zomer hanteren wij op de site de zogenaamde Topdeals. Dit zijn altijd afgeprijsde artikelen welke in díe tijd van het jaar een goede en bovenal extra voordelige toevoeging zijn aan de tuin. Neem het najaar, een uitstekende tijd om een haag aan te leggen. Daarom zijn er in het najaar extra topdeals te vinden op de pagina haagplanten (haagplanten zoals bijvoorbeeld beukenhaag, laurierhaag en ligusterhaag).

Uiteraard stoppen wij niet met topdeals bij haagplanten. Wilt u op de hoogte blijven van de actuele topdeals? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten en weet als eerste de nieuwste topdeals! Zo loopt u de topdeal niet mis. Niet te vergeten, een topdeal is altijd een beperkte periode in de aanbieding, maar wel voldoende op voorraad.

Al met al, gaat u de tuin opnieuw inrichten, heeft u inspiratie nodig, heeft u moeite met het online zoeken naar voordelige planten of zoekt u gewoon wat extra planten voor in de tuin? Met onze topdeals kunt u er vanuit gaat dat u kwaliteit krijgt voor weinig!

Bekijk dus regelmatig de site of volg ons op Facebook:

Topdeals

Succes!

Het Tuinbazaar.nl team!