Omdat wij u veel willen vertellen over de oorsprong van onze producten vragen wij een aantal kwekers om artikelen te schrijven voor onze blog. Vandaag een ingezonden stuk van P.W. Meijer, een boomkweker uit Boskoop.

In de tuin verblijf je als het lekker weer is. Je kijkt uit het raam als het slecht weer is. Wanneer gaat u naar het tuincentrum? Als het lekker weer is? Nou, zo vaak is dat niet ons kikkerlandje!

Tegenwoordig kun je zowel offline als online naar het tuincentrum, met goed of slecht weer. Op elk moment is er via Tuinbazaar wat te bestellen. Heeft u dat al eens geprobeerd?

Heeft u de moed om eens wat te proberen met u tuin? Verdiep u dan eens in het assortiment tuinplanten. Het gehele jaar zijn er bloeiende planten. Zo ook in januari.Het blad of de bessen kunnen u verwonderen doen.

Hamamelis

Neem nou de toverhazelaar (hamamelis). Bloeit in januari en vind ik een echte winterparel. Knip een paar bloeiende takken voor in de vaas. Wat geuren ze overheerlijk lekker! Dat kan de Viburnum bod. Dawn weer niet zeggen. Een mooie rose januaridiamant die prachtig is om te zien, echter ruiken de prachtige bloemen helaas niet zo fris als dat ze er uitzien. Laat ze lekker in de tuin staan en snoei niet of nauwelijks na het bloeien.

Zo zijn er vele tuinplanten die je niet zomaar in elke tuin tegenkomt. Uw groene vingers en gedachten kunnen zich onderscheiden van de buurt. U zult versteld staan van de tuinplanten die meer waarde geven dan dat ze ooit kostten.

Hopelijk vervult Tuinbazaar de wens van vele consumenten. De gevestigde offline tuincentra laten de consument te beperkt kiezen. Met voldoende informatie en voorbeelden laat u zich niet gek maken, maar heel gek!

Veel tuinplezier & tuinplanten met tuinbazaar

Boomkwekerij P.W.Meijer Boskoop