Tuinplanten
 • Direct vanaf de kweker
 • Binnen 48 uur bezorgd
 • Zeer breed assortiment
 • Snelle service
 • Veilig betalen
 • Bezorging in heel NL & BE
 • Creditcard betaling mogelijk
 • Gratis bezorgd boven € 150,-
 • Bezorging op zaterdag
 • Pinnen bij bezorging
 • Beveiligde betaling via SSL
 • 085 40 16 554
  ( gratis )
 • Coenecoop 212
  2741 PK Waddinxveen
Trustpilot beoordelingen
Planten kopen doe je op tuinbazaar.nl

U bent momenteel op:

Privacy policy

Tuinbazaar.nl heeft onderstaande privacyverklaring opgesteld teneinde aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Hiermee geven wij aan hoe wij binnen de website van Tuinbazaar.nl met persoonlijke informatie omgaan.

Alle persoonlijke gegevens die door Tuinbazaar.nl worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De gegevens die u aan Tuinbazaar.nl verstrekt, zullen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld worden.

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Tuinbazaar.nl is het op maat kunnen leveren van informatie en het verwerken van bestellingen door onze bezoekers. We gebruiken uw IP-adres voor de administratie van onze sites en de verwerking van de bestellingen. Het IP-adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Op onze registratieformulieren verzoeken wij gebruikers om ons van persoonlijke informatie te voorzien (zoals naam, adres, email en telefoonnummer). Tuinbazaar.nl gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere vorm van aantasting van informatie te voorkomen. Tuinbazaar.nl zal naar aanleiding van een verzoek daartoe elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit haar database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn gegevens aanpassen en wijzigen.

Dit is de website van Tuinbazaar.nl

Ons bedrijfsadres is Noordbaan 801

Ons postadres is 2841 MG Moordrecht

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 32122590

Ons BTW-nummer is NL820923370B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze server automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij

- uw domeinnaam maar niet uw e-mailadres als u een bezoek brengt aan onze webpagina
- uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website
- uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
- de domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
- alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd heeft
- alle informatie die u vrijwillig verstrekt heeft (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) om de inhoud van onze website te verbeteren.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen
- Per email: info@tuinbazaar.nl
- Per telefoon: 0900 55 44 333 (25 ct/m)
- Per brief: Noordbaan 801, 2841 MG, Moordrecht

Over communicatie per e-mail:
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.
Over communicatie per brief:
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld heeft.
Over communicatie per telefoon:
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst heeft.
Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.
Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.
Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.
Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.
Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op het hieronder vermelde adres.

Tuinbazaar.nl
Noordbaan 801
2841 MG Moordrecht
Nederland
0900 55 44 333 (25 ct/m)
info@tuinbazaar.nl

Waarom Tuinbazaar.nl?

 • Planten kopen direct vanaf de kwekerij
 • Tuinplanten tot soms 40 % voordeliger dan menig tuincentrum
 • Uw bestelling wordt binnen 48 uur thuis bezorgd
 • Geen gesjouw en alles bezorgd tot in de tuin
 • nog meer redenen...

Contactinformatie

info@tuinbazaar.nl
Coenecoop 212, 2741 PK Waddinxveen
T: 085 40 16 554 (gratis)
Ma t/m za van 8:00 tot 18:00
Kijk ook op Tuinaarde.nl

Bezorging Facebook Twitter Instagram
  POKON tuinaarde & potgrond bij Tuinbazaar.nl